bokarbeid.no

Boldbooks

Bokarbeid.no ble startet i 2011. Fem år senere startet Boldbooks, som lignet svært mye på Bokarbeid.no. Boldbooks er sikkert bra, det er vanskelig å vite. Det vi vet er at de ikke har noen reviews/tilbakemeldinger på facebook. Det har vi. I tillegg har vi prisgaranti – og kvalitetsgaranti på de fleste tjenestene.

Mitt inntrykk av boldbooks er at profitt står i høysete, med stadige oppslag om aksjer. De må gjerne gå den amerikanske profitt-stien. Vår sti er gammeldags. I gamle dager var fokus å levere kvalitet til en fornuftig pris.

boldbooks

Flere av bøkene vi har jobbet med har vunnet priser, blant annet Jakten på Eden.

Andre ganger skriver du en bok for idrettslaget eller slekta, som ikke har mål om noen pris eller pokal. Det gjør ingenting, vi utfører vårt beste arbeid uansett.

Bruke litt boldbooks og litt bokarbeid?

Fordelen med situasjonen er at du har et valg. I gamle dager hadde du nesten ingen valg. Da måtte du utgi på etablert forlag. Nå kan du utgi på eget forlag, og finne all hjelp du trenger hos oss eller boldbooks. Eller du kan få redaktørhjelp for lettere å komme inn hos et stort forlag.

I teorien er det ofte trygt å velge flere leverandører, for å spre risikoen – men du kan i hvert fall være trygg på at bokarbeid er et godt valg.

Boldbooks er klokkeklar på at eget forlag er det aller beste for nesten alle. Bokarbeid har med nyansert forhold til spørsmålet, og grunnleggeren vår har personlig erfaring med 11 bøker utgitt på eget forlag og etablert forlag. Test kalkulatoren vår for å finne ut hva som er mest gunstig for deg: Etablert forlag eller eget forlag?

Det som er stas med kalkulatorer er at de gir deg noenlunde nøytrale innspill. Sjekk ut flere kalkulatorer: