bokarbeid.no

Gratis bok

selvpublisering
Vi feirer femte opplag av boka Slik gir du ut på eget forlag – og deler den ut gratis. Så langt lageret rekker. Du kan hente den i Olden eller på Siggerud eller få den tilsendt (da må du betale 74 kroner i ekspedisjon/porto). Hvis du vil ha den tilsendt trykk på knappen under for å betale frakt.

VIKTIG: Pass på at du oppgir korrekt adresse. Mange har automatisk utfylling av adresse (som er gammel og feil)

Nylige tilbakemeldinger på boka:
Jeg har bare lyst til å si tusen takk for ei fantastisk flott bok! Denne vesle boka inneholder atskillig mer matnyttig stoff enn de to skrivekursene jeg har gått, med tanke på utgivelse. “Slik gir du ut på eget forlag” er spot on, direkte og et fantastisk hjelpemiddel!
Runa B.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var innbitt team-tradisjonell publisering før jeg leste denne boken. For meg var det bare ett svar på spørsmålet “kommer du til å selvpublisere?”: “eh, nope!” Så leste jeg boken til Oddbjørn. På knapt en halvt dag. Han skriver så lekent og lett, uten svada. Dette er en kort og konkret manual på selvpublisering, som ikke bare åpner øynene dine til forhold og fordeler du ikke var klar over, eller frister deg til å selvpublisere
— men som også får deg til å tro at du kan klare det.
Christina, Bookis.com

Tusen takk for at du har skrevet og laget en så god, informativ og funksjonell bok! Den er midt i blinken for oss som satser indie!
H.L.Phoenix

Vi har hatt flere skrivekurs med mange skriveglade. En av disse anbefalte boka etter å ha lest den og da må vi jo bare ha den! 🙂
Nes bibliotek