bokarbeid.no

Om bokarbeid.no

facebook stjerner Les omtaler her & her

Bokarbeid.no leverer det du trenger for å utgi bøker. Vi er i en situasjon der vi ikke behøver å tenke profitt. Vi gjør dette fordi vi har lyst. Betalt må vi likevel ta, av respekt for andre med samme yrke. Vi har prisgaranti eller kvalitetsgaranti på de fleste tjenestene.

Bokarbeid.no ble startet i 2011 av Oddbjørn By. Daglig leder fra 2018 er Jan Roger Stensland. Org.nr 815 006 992. Bokarbeid.no tilbyr forfattere og forlag kvalitetsarbeid til en fornuftig pris. I omtrent alle oppdrag vil du i større eller mindre grad være i kontakt med sjefen. Vi kaller det trygghet og kvalitetssikring. Bokarbeid tar ingen rettigheter på manuset ditt. Manuset og rettighetene beholder selvsagt du. Her er noen av menneskene bak bokarbeid:

nrk morgennytt
Grunnlegger, Oddbjørn By, er kjent som forfatter av Memo-bøkene, og han er norsk mester i hukommelse (du har sikkert sett han på Schrödingers katt, Newton, Puls, Morgennytt, Norske Talenter, etc.) Han har utgitt ti bøker (i elleve land) – blant annet boka Slik gir du ut på eget forlag.

IMG_1435
En av omslagsdesignerne våre er Heidi Lossius. I tillegg til å designe omslag lager Heidi møbler på fritida. Her i samtale med Kristin Halvorsen under NM i møbelsnekring, der Heidi tok sølv (både i 2010 og 2012).

Vi har stor pågang av oppdrag, så det kan ta tid å legge ut flere presentasjoner.

Våre motto:

bokarbeid motto