bokarbeid.no

Vanlige spørsmål (FAQ)

Nei. Vi hjelper deg med korrektur, omslag, redaktørarbeid eller andre ting. Alle rettigheter til boka er dine.

Prisene ser du stort sett ved å trykke på de forskjellige tjenestene. Vi er stolte over å vise fram prisene, fordi vi leverer kvalitetsarbeid til en super pris.

Ja. Vi sender ferdig korrektur til deg, og du godtar og avslår endringene (noen godtar alt med ett klikk, andre går gjennom hver enkelt endring). Det samme med redaktørarbeidet. Vi sender deg også forslag til omslag, som du kan komme med tilbakemeldinger på. Ombrekking kan du også gi tilbakemelding på.

Det avhenger av oppdraget, men her ser du en typisk tidslinje.

Akkurat nå får du boka Slik gir du ut på eget forlag gratis. Der finner du svar på “alt”. Nye opplag er oppdatert med nye spørsmål, og boka er utgitt i fire opplag.

Dersom du vil selge bøkene til bokhandlere over hele landet, bør du bruke en av de tre store distributørene: Forlagssentralen, Sentraldistribusjon eller Fagbokforlagets distribusjon i Bergen. Her finner du prislister.

Dersom du ikke har tenkt å selge boka gjennom de store distributørene, kan vi tilby lagerplass. Det koster 100 kroner per måned per 250 bøker.

Vi har hendene fulle med andre arbeidsoppgaver, så vi tilbyr dessverre ikke hjelp med markedsføring. Men du finner verdifulle tips i boka Slik gir du ut på eget forlag. Vi feirer nytt opplag og gir de neste dagene boka til deg gratis.

Hvordan er kvaliteten på arbeid fra bokarbeid?

facebook stjerner 
Les omtaler her & her.
Vi er stolte over å ha de beste korrekturleserne og ombrekkerne. Vi har fantastiske omslagsdesignere. Alt som leveres fra bokarbeid, blir gjennomgått for å se at kvaliteten innfrir forventningene. Når grunnleggeren av bokarbeid, Oddbjørn By, gir ut nye bøker, benytter han selvsagt disse folkene selv.

Vi arbeider etter følgende mantra:
Whatever you do, do it well.