Familiebok

Hyggelig at du besøker nettsidene våre. Vi er stolte over å levere solid kvalitet. Nedenfor kan du lese mer, eller fylle ut skjema.

Fill out my online form.

Vanlige spørsmål om arbeid med familiebok:

Kan du fortelle mer om tilbudet på 15 744 kroner?
Ja, i dette tilbudet trykkes boka på papir av såkalt Munken Cream 100 gram. Dette er kvalitetspapir. Vi er også fleksible på dine ønsker, så dersom du ønsker tynnere papir enn dette blir prisen litt lavere. Ønsker du mykt omslag vil prisen bli enda lavere. Omslaget kan ha så mange farger du ønsker. Tilbudet er basert på at alt mellom permene trykkes i sort/hvitt, men vi kan trykke innholdet i farger om du vil det. Da blir prisen en del høyere.

Hvem leser korrektur, hvem er redaktør og lignende?
Vi bruker folk som har bevist at de kan levere topp kvalitet. Alle har erfaring fra forlagsarbeid. Sjefen for bokarbeid.no, Oddbjørn By, bruker de samme folkene når han utgir sine egne bøker.

Hva er leveringstida fra jeg leverer ferdig manus, til boka kommer til meg?
Det kommer an på hvor omfattende korrektur- og redaktørarbeidet er. I tillegg er det større trøkk før jul, men vi er raske. Du kan regne med 4 til 7 uker.

Hva er ombrekking?
Her ser du en video med forklaring

Hva er bokomslag?
Forklaring kommer

Meld deg på nyhetsbrev og få tips undervegs i bokskrivinga. Vi sender verdifulle tips annenhver måned.

nrk morgennytt
Grunnleggeren, Oddbjørn, er kjent som forfatter av Memo-bøkene, og norsk mester i hukommelse (du har sikkert sett han på Schrödingers Katt, Newton, Puls, Morgennytt, Norge Rundt, etc). Han har utgitt 11 ulike bøker (i elleve land).

IMG_1435
En av de tre gode omslagsdesignerne våre er Heidi Lossius. I tillegg til å designe omslag lager Heidi møbler. Her i samtale med Kristin Halvorsen under NM i møbelsnekring, der Heidi tok sølv (både i 2010 og 2012)